Stort rykind af dartspillere og prøvesmagere i Hvide Sande

For mange er dart et spil, som man med skiftende held forsøger sig med en fredag eftermiddag i gode venners lag. Men det er ikke kun et hyggespil, da der også er tale om en sport, som dyrkes på seriøst og højt plan.

Det var også tilfældet her i weekenden i Hvide Sande, hvor der var deltagelse af i størrelsesordenen 100 dartspillere. Det for at deltage i en turnering i såkaldt elektronisk dart, der spilles på moderne elektroniske skiver.

Den forgangne weekend var i det hele taget en af de større i Hvide Sande, hvor der også stod fødevarefestival på programmet. Meldingen fra arrangørerne er, at der var særdeles godt fyldt op i Hvide Sandes auktionshal. Så mange at man mener, at omkring 6.000 lagde vejen forbi, for på den måde at prøve at sætte tænderne i blandt andet lokale specialiteter.