Ringkøbing IF på besøg hos rækkens tophold

Efter en svær sæsonstart har Ringkøbing IFs hold i 2. division i fodbold den seneste tid leveret så fornuftige resultater, at de lokale fodboldherrer aktuelt er at finde blandt de hold, som til foråret skal kæmpe om oprykning til 1. division.

I aften skal Nicolai Waels mandskab så på den igen, hvilket sker på udebane mod topholdet i 2. divisions pulje 1, Kolding IF. En kamp som Ringkøbing IFs målmand og anfører, Mads Petersen, mener bliver en af de svære af slagsen. I hvert fald udtaler han til Bold.dk, at modstanderne spiller for spiller, har et højt niveau. Udfordringerne kan også læses ud af tabellen, hvor Kolding IF har 28 point, mens Ringkøbing ligger nummer 5 med 22 point.

For Mads Petersen er der tale om et markant opgør mod Kolding, da det bliver hans optræden nummer 100 for Ringkøbing.