Ringkøbing Politistation

Tyverier mod byggeplads i Troldhede fortsætter

Der har den seneste tid været flere indbrud på en byggeplads i Troldhede ved mejeriet, og i tidsrummet mellem onsdag aften og torsdag morgen, var den så gal igen. For her brød ukendte gerningsmænd nemlig en hængelås op, for på den måde at komme ind på byggepladsen.

Det gjorde det muligt for dem at stjæle forskellige værktøjer som svejsere og boremaskiner, ligesom en arbejdsradio også forsvandt under indbruddet. Dermed er det 3. gang indenfor de seneste par uger, at byggepladsen har haft ubudne gæster. Det uden at der er sket optagelse af gerningsmændene, da man ikke på byggepladsen har opsat kameraer, for på den måde at finde frem til, hvem det er, som begår ulovlighederne.

Fra Ringkøbing Politi kan man samtidig melde om, at der også i denne uge har været et indbrud ved Arla i Videbæk. Her blev der først og fremmest stjålet en gravemaskine og en benzindrevet pladevibrator, ligesom der også forsvandt 120 liter diesel.