Tilfredshed med lokalt landsholdsarrangement

Der var fyldt godt op med unge kvindelige fodboldspillere her i efterårsferien i forbindelse med, at der blev afviklet en håndfuld kampe i damernes U/17-kvalifikationsturnering. Det skete på både Skjern Stadion og på Green Arena i Ringkøbing, hvor u/17-landsholdene fra forskellige lande trak i størrelsesordenen 130 spillere.

Det var et vellykket arrangement, hvis man spørger Dansk Boldspil Union. Overfor Dagbladet Ringkøbing-Skjern udtaler eventkoordinatoren for DBU, Mia Kofoed, at man fra det europæiske fodboldforbund UEFAs side, ikke havde nogen finger at sætte på arrangementet. Det samme gælder også det danske forbund, som anser Ringkøbing-Skjern for at være det helt perfekte sted at afvikle turneringer af den her type.

I denne uge skal Ringkøbing-Skjern Kulturcenter så på den igen, når Danmark møder Færøerne i en håndboldlandskamp.