Drama i Ringkøbig : Kvinde amok med økse

Det kunne lyde som noget fra en Halloween-fest, der er gået noget over gevind. Men det var alligevel blodig virkelighed i går, da en familie i Ringkøbing blev angrebet af en kvinde omkring de 40 år med en økse.

Et angreb der ifølge politiet skete uden, at familien og den angribende kvinde på forhånd kendte hinanden. Derfor vil man nu fra politiets side forsøge at finde frem til, hvad den nærmere årsag var til, at kvinden angreb familien med en økse.

Fra Ringkøbing Politi melder man dog ellers om, at den forgangne weekend var en af de mere rolige af slagsen. Således har der ellers kun været et mindre færdselsuheld, hvilket fandt sted i Videbæk. På samme måde som man dog også anholdt en mand mistænkt for, at han kørte med amfetamin i blodet. En mistanke der blev bestyrket af, at det ulovlige stof blev fundet i hans bil i forbindelse med anholdelsen.