Landsbyer går sammen om kick-off-arrangement

Hvis du bor i en af landsbyerne Bork, Hemmet, Lyne og Sdr. Vium eller bare interesserer dig for livet i området, så var det måske værd at lægge vejen forbi Lyne Hallen her sidst på eftermiddagen. For klokken 17.30 er der nemlig indbudt til såkaldte kick-off i det, som er døbt ”Landsbyklyngen Bedst mod West”.

Det for at finde frem til, hvad de fire landsbyer bedst muligt kan arbejde sammen om – og hvordan samarbejdet i praksis skal udmyntes. Et arbejde der også får professionel hjælp i forhold til, at blandt andet DGI har stillet en konsulent til rådighed. Et samarbejde der tidligere eksempelvis har udmøntet sig i Åbne Landsbyer, hvor dørene i 2017 blev slået op til, at interesserede kunne lægge vejen forbi.

I alt har 115 meldt sig til dagens kick-off-møde, som byder på fælles spisning og sågar børnepasning for de deltagende forældre.