GPV opkøber konkurrent i milliardhandel

Det Tarm-baserede selskab GPV har igennem de seneste år været igennem en særdeles positiv udvikling, og den tager nu et mindre tigerspring. Det skyldes at GPV netop har opkøbt sin schweiziske konkurrent CCS.

Ifølge GPV betyder det, at der er en forventet omsætningsstigning på vej til den nye koncern på i størrelsesordenen 1.4 milliarder korner, således at den samlede årlige omsætning for fremtiden forventes at lægge på omkring 2.6 milliarder kroner. Opkøbet sker via en kapitalfond, som har siddet på aktierne hos CCS. I en pressemeddelelse fortæller GPV at opkøbet blandt andet skyldes ønsket om, at man bliver en afgørende aktør ikke kun på det nordeuropæiske marked, men nu for alvor nu også på det internationale.

Det kan eksempelvis ses ved, at CCSs kunder hovedsageligt har deres hovedkontorer i den tysktalende del af Europa – og produktionsfaciliteter i Schweiz, Tyskland, Østrig, Slovakiet, Sri Lanka og Kina.