Lokal vinder af erhvervspris

Igennem de seneste år har Primo Tours fra Ringkøbing været igennem en på mange måder eksplosiv udvikling, hvilket også er blevet bemærket udenfor kommunegrænsen. Således vandt selskabets indehaver Bjarke Hansen i går en erhvervspris, da PwC, Dansk Erhverv og Nykredit stod bag uddelingen.

Det som årets såkaldte ejerleder, der som titlen siger dækker over er en ejer, der er en aktiv del af sin virksomheds hverdag. Prisen som Årets Ejerleder i 2018 i det vestjyske områder betyder samtidig, at Bjarke Hansen er med i landsfinalen. Det sker fordi han ifølge Nykredit har været i stand til ikke kun at udarbejde et koncept, som der har været efterspørgsel efter. Men også været i stand til at føre det ud i livet på et marked, som er præget af både dansk og international konkurrence.

En uddeling af prisen som årets vestjyske ejerleder, der også skal ses i sammenhæng med, at Primo Tours endnu ikke har eksisteret i 10 år.