Stigende arbejdsløshed i Vestjylland

De seneste mange måneder er det kun gået én vej for arbejdsløsheden her i det vestjyske, og det har været ned ad. Men nu viser de seneste tal fra Det Regionale Arbejdsmarkedsråd, at det ikke har været tilfældet det seneste kvartal.

Således har man registreret en lille stigning i arbejdsløshed på 63 personer, hvilket dog er en størrelsesorden, der kun giver en andel på 0.1% af den samlede arbejdsstyrke i det vestjyske. Udviklingen har dog gjort, at Ringkøbing-Skjern Kommune for første gang i lang tid, har en arbejdsløshed, der er lavere, end hvad tilfældet er i Holstebro Kommune. Således er arbejdsløsheden i Ringkøbing-Skjern på 2.4%, mens det i Holstebro er 2.5% af arbejdsstyrken, der ikke stempler ind på arbejdet hver morgen.

Den gode nyhed Det Regionale Arbejdsmarkedsråd for Vestjylland har at melde om er dog, at arbejdsløsheden er lavere, end hvad tilfældet var på samme tidspunkt sidste år.