Bølge af indbrud mod landejendomme i hele kommunen torsdag

Den seneste tid har Ringkøbing-Skjern Kommune været mål for indbrudstyve, som efter en nærmest fast fremgangsmåde, er gået efter kontanter og smykker. I går var den så gal igen, efter at der indenfor kort tid blev begået indbrud syv forskellige steder.

Det var tilfældet i Torsted, Hee, Dejbjerg, Velling, Thiim og No, hvor ukendte gerningsmænd kom ind i ejendommene ved enten at ødelægge eller bryde et vindue op. Herefter er de gået målrettet efter smykker, som er blevet fjernet fra de forskellige landejendomme. Samtidig melder man fra Ringkøbing Politi også om, at der er begået et indbrud i en landejendom ved Videbæk, hvor tyvene dog tilsyneladende ikke er stukket af med noget. Alle indbrud er sket i dagtimerne i går, hvilket vil sige i tidsrummet mellem klokken 7 og 16.

Foreløbigt står politiet om ikke på bar bund, så i hvert fald det, som ligner. Derfor hører man fra Ringkøbing Politis side meget gerne fra dig, hvis du har set eller observeret noget i forbindelse med de mange tyverier.