Halloween i Ådum

Børnene fra Ådum Børneunivers havde med læreres, pædagogers og forældres hjælp skabt nogle fantastiske rammer for Halloween fejring fredag aften.

Uhyggelig opfindsomhed

4. klasses spøgelsesrum i gymnastiksalen bød på en rundtur mættet med uhyggelige indtryk. Der var et levende spøgelse, som gik rundt. Spøgelsesskeletter var hængt op mellem flagermus og rotter (heldigvis af pap), der var tildækkede kister med spøgelse, uhyggelig musik og meget mere at gyse over.

Det var en krads oplevelse, men alligevel tillokkende for de besøgende. I hvert fald kunne billetsælgerne oplyse, at der var solgt 147 billetter, men også at flere var gået ind mere end én gang. Det reelle antal har nok været cirka 70 besøgende.

Kaffe og spøgelseskager

I klublokalet solgte 5. klasse kaffe og masser af flotte, velsmagende kager, som relaterede til spøgelsesverdenen. De fordrev alligevel gyset fra spøgelsesbesøg til hygge og afslapning, og der var gæster ved bordene aftenen igennem.

Svagt lys og uhygge langs sti

Udenfor var der oplyste græskar, mere end 200 havde Anker Danielsen fra Borgerforeningen skaffet – og elever skåret ud til ansigter. Sidst på eftermiddagen blev græskarrene sat op i bymidten og i Hans Laurids’ skov, som denne aften bød på uhyggelig gåtur. Ikke bare mørke, men også uhyggelige ting var der langs stien, blandt andet et par afkappede kohoveder.

Bymidte med lys i græskar

Kathrine og Josefine kom tilbage fra den uhyggelige sti med smil på: ”Vi var ikke spor bange. Det var så hyggeligt med lys i græskarrene.” Til gengæld var de enige om, at uhyggen var stor i gymnastiksalen.

Festen sluttede i pæn tid til smuk hjemtur gennem Ådums oplyste midte med lysende græskar på hjørnet af kulturparken