Lokal virksomhed går mod strømmen – og afskediger medarbejdere

Den seneste tid er det kun gået én vej for arbejdsløsheden her i kommunen, og det er nedad. Det kan blandt andet ses ved, at de seneste opgørelser for Det Regionale Arbejdsmarkedsråd i Vestjylland angiver den aktuelle arbejdsløshed i Ringkøbing-Skjern Kommune, til at ligge på i omenen af 2.4 procent.

Derfor må det også anses for markant, at den lokale virksomhed Stjernholm A/S fra Ringkøbing, står foran at fyre 7 medarbejdere. Overfor Dagbladet Ringkøbing-Skjern fortæller firmaets direktør, Kaj Stjernholm, at dette skyldes et marked, som ikke har taget helt så godt i mod firmaets produkter, som man havde forventet. Derfor må man sige farvel til tre medarbejdere i produktionen, en administrativ medarbejdere, to sælgere og en såkaldt servicemand.

Til avisen fortæller Kaj Stjernholm samtidig, at man for fremtiden i højere grad end nu, vil satse på eksportmarkederne.