Opbremsning i indbrudsbølge

De seneste uger har vi her i området været ramt af en række indbrud, som først og fremmest er gået ud over landejendomme.

Men i den forgangne weekend har der været ro om denne tyve tyverier, og fra Ringkøbing Politis side kan man kun melde om et enkelt indbrud. Det blev begået i Videbæk fredag aften, hvor en eller flere tyve gik efter en cykel, som stod placeret i en carport. Der var tale om en sort mountainbike, som har hvid skrift påført.

Fra ordensmagten kan man i det hele taget melde om en rolig weekend, hvor det har været begrænset, hvad man er blevet kaldt ud til. Det kan også ses ved, at den måske mest iøjnefaldende sag i den forgangne weekend omhandler hærværk begået på banegården i Skjern.

Her er en mand blevet sigtet for, at han har knust en rude i et venteskur.