Lokal charterarrangør helt til tops i landsdækkende konkurrence

Vi skal ikke mange uger tilbage, før Bjarke Hansen fra Primo Tours blev kåret som årets vestjyske ejerleder. Med sejren i konkurrencen der arrangeres af PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, gik Bjarke Hansen videre til den landsdækkende finale.

Den blev afgjort i aftes, hvilket Primo Tours-chefen også kunne trække sig sejrrigt ud af. Derved kan han det næste år kalde sig den ejer, der er bedst til at lede sin egen virksomhed. Ifølge Louise Riisgaard, markedsdirektør for Dansk Erhverv, får Bjarke Hansen blandt andet prisen, fordi han har været i stand til at kombinere trendsætning, kommerciel tankegang og en vis ydmyghed til en stor succes.

Dermed overtager Bjarke Hansen stafetten fra Mikkel Borg Bjergsø, der sidste år blev kåret som årets ejerleder for sit arbejde med bryggeriet Mikkeller ApS.