Ringkøbing IF på vinterferie med god samvittighed

I går var der sidste spillerunde inden vinterferien i 2. division vest i fodbold, hvor det store spørgsmål var, om Ringkøbing IF var i stand til at vende den seneste tids nederlag til noget positivt. Det må siges at være tilfældet, for allerede efter 2 minutter i opgøret mod Dalum kom Nicolai Waels mandskab foran, og efterfølgende så det sig aldrig rigtigt tilbage.

Således lød slutresultatet på 4-2, efter at Ringkøbing endda var foran med hele 3-0 efter blot 25 minutter. Syv minutter før tid slog Dennis Juelsgaard sejren fast, der sikrede Ringkøbing 3 point. Dermed ligger Ringkøbing efter 16 spillerunder på 6. pladsen efter at have sikret sig 25 point.

Det betyder også, at mandskabet står med særdeles gode kort på hånden i forhold til at komme med i oprykningsspillet til 1. division til foråret. Således har man 6 point ned til Dalum på 7. pladsen, hvilket således også er forskellen på at nå med i oprykningsspillet – i stedet for nedrykningsspillet.