RAH Fiberbredbånd er klar til nyt område i Ringkøbing

RAH Fiberbredbånd håber på opbakning fra nyt område i Ringkøbing. Samtidig vil de gerne fortælle folk, hvordan de kan sikre deres computer bedre.

Måske har du set RAH Fiberbredbånds autocamper på gader og stræder i Ringkøbing. Den er på gaden for at fortælle, at man nu ruller fiber ud i et nyt område.

– Vi håber på mange tilmeldinger i det område der går fra Politistationen ned til Kongshøjvej, og fra det gamle sygehus og ned til lyskrydset, fortæller Birthe Ladekjær Madsen der er salgskonsulent.

RAH Fiberbredbånd vil desuden gerne gøre kunderne opmærksomme på, at man som kunde hos dem får en gratis sikkerhedspakke.

– Vi var det første selskab til at inkludere en sikkerhedspakke sammen med internetforbindelsen. Og skulle man have problemer med at installere den, så ringer man bare ind til kundeservice, fortæller Birthe videre.

Autocamperen er desuden på plads på Torvet til Black Friday. Udover at høre mere om fiberbredbånd er der kaffe, kaffe og mulighed for at prøve VR-briller.

14. december finder RAH ud af, om opbakningen i det nye område er stor nok til at der graves fiber ned.

Fiberbussens køreplan de kommende dage:

Mandag d. 19. november 2018

Kl. 14:00-15:30 På P-pladsen ved Kongevejen 19 A i Ringkøbing

Kl. 16:00-18:00 På P-pladsen ved Møllevej / Herningvej 46 i Ringkøbing

Fredag d. 23. november 2018

Kl. 14:00-22:00 På Torvet i Ringkøbing

 

På billedet: Salgskonsulent Birthe Ladekjær Madsen viser det nye område, hvor man håber på stor tilslutning til fiberbredbånd.