Kasper Søndergaard tager en tørn mere i Skjern

Efterhånden er Kasper Søndergaard gået hen og blevet 37 år, men det betyder ikke, at Skjern Håndbolds højre back har tænkt sig at indstille karrieren foreløbigt. I hvert fald er det her til morgen blevet offentliggjort, at han som minimum tager endnu en sæson for de forsvarende danske mestre.

Det skyldes at Kasper Søndergaard har underskrevet en forlængelse til sin kontrakt, så den nu gælder frem til sommeren 2020. Dermed kan Skjern også i næste sæson råde over en af de mest vindende håndboldspillere i Danmarkshistorien, da backen under sin tid på landsholdet, nåede at vinde OL-guld, to EM-titler, to sølvmedaljer ved VM, en enkelt sølvmedalje ved EM og en bronze-medalje ved VM.

Kasper Søndergaard kom til Skjern tilbage i 2011 fra KIF Kolding, ligesom han også tidligere har tørnet ud for Aarhus Håndbold.