Afgørelse om busdrift tages i dag af økonomiudvalg

Her klokken 13 sætter medlemmerne af teknik- og miljøudvalget i Ringkøbing-Skjern hinanden stævne, hvor der er lang række punkter på dagsordenen. Det drejer sig blandt andet om vandstanden i Skjern Å, ligesom der også vil ske drøftelse af forhold omkring etagebyggeri i Hvide Sande.

Men det uden tvivl mest iøjnefaldende spørgsmål der skal diskuteres, omhandler nedlæggelsen af Rute 69. En busrute der køre mellem Skjern og Nørre Nebel, hvilket sker i forlængelse af, at Region Midtjylland har udpeget den som en del af en større runde nedskæringer. Kommer det til at ske vil det også betyde, at dem der i dagligdagen bruger ruten vil blive hårdt ramt.

Det skal man i dag forsøge at finde en løsning på, hvilket blandt andet inkluderer diskussion af udvidet brug af flextrafik.