Alternativt rambuktyveri hos virksomhed i Hvide Sande

Når virksomheder får tømt store dele af deres varelager eller inventar ved hjælp af en bil, bliver den normalt brugt som rambuk til at åbne hoveddøren eller store vinduer, så tyvene på den måde kan komme ind. Men sådan var det bestemt ikke, da et murerfirma i Hvide Sande, blev udsat for indbrud i tidsrummet mellem mandag aften og tirsdag morgen.

For her brød foreløbigt ukendte gerningsmænd ind, ved først at knuse en rude. Efterfølgende kørte de med bil og trailer ind i virksomheden, hvorefter de gik målrettet efter forskellige former for værksted og andet udstyr, som typisk kun bruges indenfor industrivirksomheder. Det drejer sig blandt andet om tv-inspektionssystemer til kloakker, pladevibratorer, rundsave og forskellige former for håndværktøj.

Fra Ringkøbing Politi melder man også om, at man omkring en måned efter at tyveriet skulle være foregået, har fået en anmeldelse fra Tarm. Her blev en minilæsser stjålet fra Vejlevej i perioden mellem den 22. og 26. oktober.