Tørstig bargæst forsøgte at drikke andres drinks

Den forgangne weekend var den første, der for alvor indeholdt julefrokoster, hvilket også har kunnet aflæses i politiets døgnrapporter. For både i Skjern og Søndervig var der værtshusgæster, som havde noget svært ved at opfører sig på en festlig måde for andre end dem selv.

I Skjern blev politiet kaldt ud til en bar der kunne melde, at en 32 årig mand fra Videbæk-området gentagne gange havde forsøgt at drikke andre gæsters drinks. Problemer var der også i Søndervig natten til søndag, hvor en ligeledes 32 årig mand skabte så mange problemer, at han blev anholdt. Det for at blive véd med at bryde ind med gode råd i i forbindelse med en anden politiforretning, der var i gang i de tidlige morgentimer.

Fra politiets side kan man også melde om forskellige bilister, som er blevet taget uden kørerkort – og med både alkohol og narkotika i blodet.