Nyt nederlag til Skjern

Mens det er gået ganske fornuftigt i Champions League, har der været anderledes langt mellem snapsene i den hjemlige turnering for Skjern Håndbold. I går var den så gal igen, da man på udebane mødte bundholdet og nyoprykkerne fra TMS Ringsted.

Det i et opgør hvor de forsvarende mestre fra Skjern ellers styrede størstedelen af 1. halvleg, hvor man en overgang var foran med 3 mål ved stillingen 4-7. Men da holdene først nåede ind i 2. halvleg var det Ringsted der tog teten, uden at Skjern for alvor kunne svare igen. Således kunne Christian Dalmoses tropper trækker fra ved stillingen 24-21, da der resterende lidt over 8 minutter af opgøret – og efterfølgende udbygge, så slutresultatet blev 28-24 i Ringsteds favør.

Med nederlaget ligger Skjern i øjeblikket på 7. pladsen med 14 point – på samme pointtal som forfølgerne fra Aarhus, der har spillet en kamp færre.