Troldhede varmer op til julen

Den kommende weekend går vi ind i julemåneden, hvilket markeres om ikke over alt, så i hvert fald næsten det, som ligner. Det er også tilfældet i Troldhede, hvor byen på søndag vil være fyldt op med forskellige juleaktiviteter.

Det starter klokken 10 med en familiegudstjeneste, som markerer 1. søndag i advent. Som en del af gudstjenesten vil der også være et luciaoptog, som udføres af Gospel Kids. Herefter går turen under ledelse af Videbæk Tambourkorps ned mod hallen, hvor der vil være følgeskab af ingen ringere end julemanden og hans kone.

Troldhede Hallen vil i dagens anledning ikke kun være fyldt op med klassiske juleretter som æbleskiver og risalamande, men også med et juletræ, som de mindste kan danse omkring. Det samtidig med, at Troldhede Hallen indtil klokken 14 vil få besøg af forskellige kræmmere.