Tricktyveri i Ringkøbing : Ekspedient fik stjålet sin telefon

Når man går ind i en butik og spørger om hjælp til at købe elektronik, forventer man fra personalets side normalt ikke, at det er nødvendigt at holde øje med egne værdigenstande. Men det var tilfældet i fredags i Ringkøbing, hvor en ansat i en fotobutik fik stjålet sin private iPhone.

Det skete i forbindelse med at et par i 40erne eller 50erne gik ind i forretningen, hvor kvinden fik forvirret ekspedienten så meget, at manden tilsyneladende kunne stjæle telefonen. Kvinden beskrives af Ringkøbing Politi som dansk af udseende og mellem 40 og 50 år gammel og mellem 168 til 175 centimeter høj. Hun var iført en lys strikhue og en vinrød vinterjakke, ligesom hun også havde medbragt en sort skuldertaske.

Fra ordensmagtens side kan man samtidig melde om, at der i fredags var indbrud i en ville i Barde. Det vel og mærke et indbrud hvor det lykkedes for ukendte gerningsmænd at stikke af med en sølvarvet BMW 535, efter at de tilsyneladende havde stjålet bilens nøgle.