Tyve gik efter dyre maskiner : Lokal øjenklinik frastjålet udstyr for 700.000 kroner

De seneste dage har budt på en lang række indbrud her i området, hvilket i dén grad også må siges at være tilfældet i Tarm. For i nat lykkedes det nemlig for foreløbigt ukendte gerningsmænd at stikke af med dyrt udstyr, som det dog formentligt er de færreste, der kan bruge.

Det skyldes nemlig at en øjenklinik i Tarm i nat fik stjålet tre maskiner, som anslås til at have en samlet værdi af omkring 700.000 kroner. De foreløbigt ukendte gerningsmænd kom ind i butikken ved, at de kastede store granitstene igen gennem vinduerne, hvilket skete omkring klokken kvart over 12 i nat.

Senere på natten var den ifølge Ringkøbing Politi så gal igen i Tarm, hvor ukendte gerningsmænd kom ind i en villa omkring klokken 4. De forsvandt dog hurtigt igen da de opdagede, at husets beboere var hjemme.