Vestas med gode julenyheder

Det er vel de færreste virksomheder som ikke på den ene eller anden måde er lukket ned her i forbindelse med julen og nytåret, men en af undtagelserne er Vestas. I hvert fald har den lokale vindmølleproducent holdt åbent hos sin salgsafdeling, for herfra lyder det nemlig, at man har indgået iøjnefaldende ordre.

Succeen er kommet i hus på det amerikanske marked, hvor man har indgået en aftale om at levere i alt tre forskellige projekter på strækningen mellem Texas og Phoenix. På den vil måde vil det være møllerne fra Vestas, der vil erstatte tidligere opsatte møller.

Fra Vestas melder man samtidig om, at man har indgået en anden aftale med en amerikansk kunde, hvis navn man dog ikke ønsker at oplyse. Omvendt lægger det fast, at der er tale om levering af forskellige former for komponenter til eksisterende projekter.