Håndbolddag tester ny bold

Vestjylland er en magtfaktor i dansk håndbold, hvilket blandt andet kan ses på ligaklubberne for kvinder TTH Holstebro og Ringkøbing, ligesom mændene også kan mønstre tophold som Skjern Håndbold og TTH Holstebro. Det skulle også gerne være tilfældet i fremtiden, hvilket weekendens Håndboldens Dag kan være med til at hjælpe med til.

Flere lokale klubber afholder på lørdag forskellige arrangementer omkring håndbolden, hvilket blandt andet vil sige Skjern Håndbold Forening og Idom-Råsted Håndbold. Fælles for dem begge er, at man kan teste en ny form for håndbold, som for første gang bringes i spil til lørdagens Håndbold Dag.

Der ud over vil der blandt andet også være mulighed for at vinde billetter til den forestående VM-slutrunde i herrehåndbold, som bliver spillet i Danmark.