Hæderslegat til lokal forfatter

Det hører til sjældenhederne at en lokal forfatter bliver udpeget til at modtage en hædersbevisning, men det har netop været tilfældet for Dorthe Nors fra Vedersø. For hun har nemlig sikret sig et hæderslegat, hvor der også følger en pose penge med.

Nemlig Axel og Magda Fuhrs Legatet, som ifølge Dorthe Nors er et, som man giver til folk indenfor teaterverdenen, musikere og så forfattere som hende selv. Et legat hun på sociale medier omtaler som ét, hun aldrig tidligere havde hørt om. Men som hun i sagens natur er stolt over at modtage, hvilket også skal ses i sammenhæng med, at det tidligere er givet til kendte kulturpersonligheder som skuespillerne Holger Juul Hansen, Henning Moritzen og Jesper Langberg.

Ud over æren, følger der også 25.000 kroner med æreslegatet til Dorthe Nors.