Politiet på jagt efter bankrøvere

Det hører efterhånden heldigvis til sjældenhederne, at der bliver begået et bankrøveri. Men det var tilfældet sidst på eftermiddagen torsdag, hvilket gik ud over Faster Andelskasse i Astrup ved Skjern.

I hvert fald melder man fra politiets side, at der ved 17-tiden troppede to engelsktalende mænd op, som begge var iført maskering og sort tøj. Ved at true medarbejdere med et koben lykkedes det for dem at få adgang til forskellige bankbokse, hvilket gjorde at de kunne stikke af med et beløb, der endnu ikke er opgjort. Fra Midt- og Vestjyllands Politi lyder det, at man er på udkig efter en sort bil, der forsvandt i høj fart fra banken efter røveriet.

Formentligt har der været tale om en nyere Audi eller Passat, som har haft sorte såkaldte LED-forlygter.

Lukket pga. bankrøveri !Da vi i aften den 3. januar 2019 har været udsat for bankrøveriholder vi lukket fredag den 4….

Slået op af Faster AndelskasseTorsdag den 3. januar 2019