Mand der dræbte ulv: Det var selvforsvar

Det var selvforsvar, da en 66 årig mand fra Ulfborg, sidste år skød og dræbte en ulv på sin søns marker. Sådan lyder det nu fra manden selv, Mourits Troldtoft i et interview, som bliver sendt i morgen på TV2.

I interviewet fortæller han blandt andet, at han på grund af helbredsproblemer, ikke er i stand til at gå længere end 30 meter af gangen. Derfor havde han forud for nedskydningen af ulven sidste forår, også tit et gevær med sig, når han gik rundt omkring familiegården i Ulfborg. I hans øjne er ulven et så farligt dyr, at der var tale om selvforsvar, da han skød det.

I morgendagens udsendelse på TV2 stilles spørgsmålet også, om det overhovedet var, hvad man kunne kalde for en rigtig ulv, som Mourits Troldtoft skød ned. Han mener i stedet, at der var tale om en såkaldt hybrid mellem en ulv og en hund.