Omfattende politikontrol ved lokale skoler

Hvis du har en trang til at trykke lidt for hårdt på speederen og gerne omkring din barns skole, så er det en ualmindelig god idé at tænke dig om en ekstra gang i denne uge. For her holder Midt- og Vestjyllands Politi nemlig en række kontroller ved de lokale skoler, hvor fokus ikke kun er på forældrenes hastigheder.

Man vil nemlig fra ordensmagtens side samtidig bruge anledningen til at tjekke, om bilisterne taler i håndholdt mobiltelefon, når de sidder bag rettet. På samme måde som ugens kontroller også vil se på, om fører og passagerer er spændt forsvarligt fast – og om færdselsreglerne i det hele taget bliver overholdt.

Kontrollerne ved de vestjyske skoler starter fra i dag, og løber frem til og med den 11. januar. Det som led i en kampagne, der også kører på landsplan.