Hotels udvidelsesplaner afgøres af Teknik- og miljøudvalget

Et af området absoluts største hoteller er Hotel Fjordgården, hvis gæster blandt andet kan gøre brug af dets bade- og wellnessområde. Står det til hotellet, så skal der være tale om en mulighed, der skal udvides den kommende tid.

Der er dog det væsentlige problem, at udbygningerne vil betyde en overtrædelse af de gældende lokalplaner. Det forsøger man fra hotellets side at finde en løsning på i dag, når Teknik- og miljøudvalget i Ringkøbing-Skjern Kommune mødes, for at diskutere om der kan dispenseres fra kravene. Hotellet kan dog løbe ind i væsentlige problemer, da man fra administrationens side ikke er enig i, at udvidelsen kan gennemføres i form af en dispensation.

I stedet lyder indstillingen fra embedsmændene, at der bør ske udarbejdelse af en ny lokalplan – for på den måde at komme hotellet i møde.