Ambitiøs målsætning fra målmand: Maksimalt 25 mål må lukkes ind

Ringkøbing IFs fodboldherrer er gået på vinterferie for ud for, at det til foråret gælder om at komme med i oprykningsspillet til 1. division. En forårssæsonen der fløjtes i gang, når vi kommer hen til den anden weekend i marts.

Spørger man en af holdets profiler om hvordan det skal ske, er målsætningen meget simpel. Nemlig at der skal lukkes langt færre mål ind, end hvad tilfældet var i efterårssæsonen. Således udtaler Ringkøbing IFs målmand Mads Petersen til Bold.dk, at han i løbet af forårets 17 kampe maksimalt tror på, at han bliver passeret 25 gange.

Overfor netmediet fortæller han at det vil gøre, at man holder målet rent i mindst hver 3. kamp – hvilket vil gøre tingene meget lettere for Ringkøbing IF i bestræbelserne på at komme med i oprykningsspillet til 1. division.