Bilist kørte ind i hus – og stak af

Det er i de de færreste, der kører ind i et hus – specielt hvis de efterfølgende stikker af fra ulykkesstedet. Men det var tilfældet i går ved det, som ligner en solouheld på Rindumvej i Ringkøbing.

Det skete ved 10.30-tiden, hvor en foreløbigt ukendt bilist kørte ind i et hus. Efterfølgende valgte vedkommende at køre fra stedet, uden at give sig til kende. Derved står husejeren tilbage med en potentiel regning i forbindelse med, at der skal udføres reparationer på huset.

Fra Ringkøbing Politi melder man samtidig, at Ringkøbing i går også var ramt af et andet færdselsuheld. Det skete ved 16.30-tiden på Reberbanen, hvor en bilist skulle svinge til venstre – hvorefter han kom til at ramme en forbipasserende knallertkører, der dog slap med mindre skrammer.