Byråd underkendte administrationen i sag om udbygning af hotel

Tirsdag skulle man fra Teknik- og miljøudvalget i Ringkøbing-Skjern Kommune tage stilling til, om Hotel Fjordgården kunne få lov til at foretage en udbygning af sit wellness-område. Det i form af en dispensation til den nuværende lokalplan, som havde en række begrænsninger i forhold til mulighederne for udbygning.

Tirsdag valgte man fra byrådets side at give Hotel Fjordgården tilladelse til udvidelsen, hvilket langt fra skete med forvaltningens gode vilje. For dens indstilling var i stedet, at det ikke var muligt at give dispensationen – fordi det i stedet var nødvendigt at udarbejde en hel ny lokalplan.

Vurderinger som man dog fra byrådsmedlemmernes side tilsidesatte, ved at give Hotel Fjordgården den ønskede dispensation. Det skete blandt andet på baggrund af nabohøringer, som man fra hotellets side havde udført.