Socialpædagoger: Ringkøbing-Skjern Kommune halter bagefter

Hvor meget gør de forskellige enkelte kommuner egentligt, når det handler om at hjælpe de socialt udsatte og de mest krævende ældre? Det spørgsmål har man stillet sig fra Socialpædagogernes Landsforbund, og svaret er langt fra imponerende, når det handler om det vestjyske område.

For ifølge en netop offentliggjorte undersøgelse, er kommuner som Ringkøbing-Skjern og Holstebro nemlig blandt dem, som bør stramme op i forhold til tilbud til de svageste borgere. For Ringkøbing-Skjern Kommunes vedkommende ligger man placeret i den tunge ende af feltet af de danske kommuner, da man kun placerer sig som omkring nummer 60. Lidt bedre ser det dog ud for Holstebro Kommune, som ligger midt i feltet af de 98 danske kommuner.

Der synes ifølge Socialpædagogernes Landsforbund også at være plads til forbedringer i Struer Kommune, hvor man burde tilbyde de svageste borgere flere tilbud.