Forslag fra borgerforening: Ny cykelsti mellem Vorgod-Barde og Videbæk

1150 stemmer. Så mange skal der til via en onlineafstemning, før man fra Ringkøbing-Skjern Kommunes byråds side, skal tage stilling til et borgerforslag. Det forsøg gør man nu fra Vorgod-Barde Borgerforening i forbindelse med, at man ønsker etableringen af en ny cykelsti.

Den skal ifølge borgerforeningen gå mellem Vorgod-Barde og Videbæk, blandt andet fordi der er tale om, at Kongevejen er en vej, der flittigt bruges som skolevej. Samtidig er ønsket fra Vorgod-Barde Borgerforening også, at cykelstien skal tilgodese andre svage trafikanter – det vil sige traditionelle cyklister, vandrere, handicappede og til dels også knallerter.

Der er langt fra tale om et nyt forslag fra Vorgod-Barde Borgerforening, som for første gang tog det på programmet tilbage i 2011. For øjeblikket er der omkring 350 ud af de nødvendige 1150, som via Ringkøbing-Skjern Kommunes hjemmeside har stemt for, at forslaget om en cykelsti mellem Vorgod-Barde og Videbæk skal behandles af byrådet.