Lokal restaurant drejer nøglen om

Operationen lykkedes, men patienten døde. Sådan lyder den korte udgave af den besked, som man fra Restaurant Smags side har lagt ud på sin Facebook-profil. For den lokale restaurant ser sig nemlig desværre nødt til at dreje nøglen om, inden at vi når ud af januar måned.

Det skyldes ifølge opslaget, at man fra ejerkredsens side har nået smertegrænsen for, hvad man vil bruge på at fortsætte driften af restauranten. Hvilket skal ses i sammenhængen med, at man ifølge restaurantens ledelse ikke har været i stand til at være i nærheden af en rentabel drift. Omvendt glæder man sig fra Restaurant Smag over, at anmeldelserne fra restaurantens kunder, har været særdeles positive.

Sidste åbningsdag på Restaurant Smag bliver den 26. januar og inden det tidspunktet opfordrer man derfor kunderne til, at de indløser de gavekort, der endnu ikke er blevet brugt.