Lokal sport: Ringkøbing IF forbereder oprustning forud for forårssæson

Ringkøbing IFs fodboldherrer er efterhånden ved at være tilbage fra vinterferien, så de kan være klar til den forestående forårssæson. Her skal Nicolai Waels mandskab forsøge at indfri forventningerne om, at man skal nå med i oprykningsspillet til 1. division.

Noget kunne tyde på, at ambitionerne skal indfries via brugen af nyt og udenlandsk blod. I hvert fald har man i disse dage spillere til prøvetræning, som kommer fra fodboldmæssigt eksotiske nationer. Det drejer sig om cubanske Eduardo og Taofik, der kommer fra Trinidad & Tobago. Begge to er spillere, som har den offensive del af spillet som deres varemærker.

Der ud over kigger Ringkøbing IF i denne tid også nærmere på Rasmus Rask, der tidligere har været en del af Esbjergs 2. hold, ligesom man også har besøg af højrebacken Christoffer Pedholt, der senest har optrådt for Kjellerup.