Kommende minifolkemøder fastlagt

Der er Folkemødet på Bornholm, men der er også minifolkemødet i Ringkøbing-Skjern Kommune. Det går under navnet Danmark dejligst i Naturen Rige, og som minimum løber af stablen en gang om året frem til og med 2022.

Det skyldes at det nu er blevet offentliggjort, hvor endagsarrangementet finder sted de kommende år. I år bliver det i Hvide Sande langs havnen ved Troldbjergvej, hvilket kommer til at ske den 25. maj. I 2020 er det så Tarms tur til at arrangere Danmark dejlist i Naturens Rige, mens det i 2021 bliver Videbæk, der står som arrangør efterfulgt af Højmark i 2022. Hvem der skal lægge område til minifolkemødet i 2023, er dog stadig et åbent spørgsmål.

Det afgøres først i forbindelse med en ansøgningsrunde, som afholdes her i marts og april. Vinderen af konkurrencen bliver offentliggjort, når årets udgave af Danmark dejligst i Naturens Rige afholdes.