Skjern-spiller indkaldt til semifinalekamp mod Danmark

I aften spiller Danmark som bekendt semifinale ved VM i herrehåndbold mod Sverige, hvilket sker på hjemmebane i Boxen i Herning. Men når svenskerne møder op, vil det være med en nyindkaldt spiller, som til dagligt slår sine folder hos Skjern Håndbold.

Det sker fordi Jesper Konradsson er blevet indkaldt i forbindelse med, at en af svenskernes bærende spillere Jesper Nielsen har måttet melde endeligt forfald. Konradssons indskiftning må dog langt fra anses for at være overraskende, da Jesper Nielsen igennem det meste af VM-turneringen har døjet med en skade. Den 24 årige Skjern-spiller er samtidig langt fra uvant med at optræde i landsholdssammenhæng, da han efterhånden har spillet over 30 kampe for Sverige.

Fra Skjern Håndbold melder man samtidig, at man nu har fundet erstatningen til Christoffer Cichosz, der forlader klubben til sommer. Erstatningen bliver i skikkelse af Jonas Tidemand, der kommer til de grønblusede fra Ribe-Esbjerg, hvilket sker på en to årig kontrakt.