Rema 1000 gør klar til at rykke ind i Skjern

Efter et længere politisk slagsmål, er det nu sikkert – REMA 1000 rykker ind i Skjern. Det blev endeligt vedtaget i går eftermiddags, da man fra Teknik- og miljøudvalget i Ringkøbing-Skjern Kommune tog stilling til en ny lokalplan.

Den omhandlede blandt andet det, som blev beskrevet som en omkring 400 kvadratmeter stor dagligvarebutik på Farverivej. Dermed bliver placeringen den ved Skjerns ringvej, som man fra den norske supermarkedskæde havde håbet på. Det sker i modstrid med blandt andet den indstilling, som var kommet fra konkurrenten Coop.

Den danske supermarkedskæde havde overfor Ringkøbing-Skjern Kommune blandt andet slået på, at man indenfor lovgivningens rammer slet ikke kunne give Rema 1000 muligheden for at opføre det nye supermarked ved Farverivej i Skjern.