Bølge af tyverier over alt i Ringkøbing-Skjern Kommune

Videbæk, Skjern, Tarm, Spjald og Lem. Byer der de seneste dage har haft det til fælles, at de alle er blevet udsat for så mange indbrud, at det nærmest ligner en bølge her i området. Således melder man fra Ringkøbing Politi, at det både er private hjem og virksomheder, som har haft ubudne gæster.

I Spjald drejer det sig eksempelvis om en landejendom, hvor ukendte gerningsmænd har knust en rude, for efterfølgende at komme ind i stuehuset – og stjæle forskellige former for alkohol, smykker og sølvtøj. I Skjern foregik indbruddene i den forgangne weekend i en villa, hvor tyvene blandt andet fik en bærbar computer, smykker, værktøj og en racercykel med sig. I Lem melder man fra politiets side om, at der fra et hus i Skolegade i fredags blev stjålet forskellige thailandske smykker samt nogle kontanter. Senere samme aften var den gal igen i Lem, hvor der fra Kirkegade også blev stjålet kontanter efter et indbrud via en rude.

Tyverier har der også været mod håndværkere her indenfor de seneste dage, hvilket vil sige i Søndervig. Det i forbindelse med opførelsen af et nyt sommerhus, hvor håndværkere havde efterladt forskellige former for værktøj, som er blevet fjernet.