Kvinde tilbageholdt efter tyveri

Det er en dum idé at stjæle – specielt hvis man bliver opdaget. Det måtte en kvinde fra Ikast erkende, da hun i fredags blev tilbageholdt.

Det skete i Skjern, efter at hun havde forsøgt at begå et tyveri mod Sportigan. Ifølge Ringkøbing Politi forsøgte kvinden at stikke af med tøj og andre værdier for omkring 6.500 kroner, men i stedet for at komme hjem med tyvekosterne, måtte hun indkassere en sigtelse for tyveriet.

Fra ordensmagtens side melder man også om, at det i det hele taget har været en weekend, hvor lidt for mange har haft fingrene lidt for langt fremme. Således er der eksempelvis begået indbrud flere steder i Videbæk, hvilket blandt andet gik ud over kirken. På samme måde som tyve også har været på besøg i en villa i perioden mellem lørdag og søndag, hvor det lykkedes for dem at stikke af med et fladskærms-tv på 55 tommer.