Ringkøbing Politistation

Lokal mand myrdet – hans kæreste sigtet for drabet

Tim blev i går ramt af et tragisk dødsfald, da en 55 årig-mand ved 15.30-tiden blev fundet dræbt i sit hjem. Politi og redningsfolk kom til stedet, efter at hans 54 årige kæreste selv havde ringet 112.

Overfor BT oplyser vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch, at kvinden i første omgang ikke fortalte, at manden var blevet dræbt – men kun at han havde det dårligt. Det var først da man kom til stedet at mistanken for alvor faldt på kvinden, hvilket ifølge vagtchefen skete, fordi der ikke var andre personer i parrets hjem. Samtidig stod det hurtigt klart, at manden var død som følge af knivstik, der ikke kunne være opstået på anden måde end ved et overfald.

Foreløbigt efterforsker man fra politiets side gårsdagens hændelser, men man forventer dog at kvinden bliver fremstillet i et Grundlovsforhør her senere på dagen.