5 lokale mænd anholdt for knivstikkeri i Vorgod-Barde

Vorgod-Barde blev i nat ramt af et knivstikkeri, som gik ud over to mænd. Det i form af mænd på 37 år og 53 år, der dog begge meldes udenfor livsfare.

Ifølge vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi, Simon Skelkjær, blev politiet kaldt til gerningsstedet i aftes ved 23.30-tiden. På det tidspunkt var de formodede gerningsmænd kørt fra stedet, men overfor Ritzau fortæller Simon Skelkjær, at man hurtigt blev i stand til at identificere 5 mænd. De er i alderen mellem 26 og 42 år og alle fra Vorgod-Barde-område, og blev efterfølgende anholdt. I deres bil fandt man fra politiets tide en række våben, som kan have forbindelse til aftenens overfald.

Til nyhedsbureauet fortæller Simon Skelkjær samtidig, at de formodede gerningsmænd og ofre, tilsyneladende har haft en forbindelse til hinanden forud for overfaldet.