Ringkøbing Politistation

Iøjnefaldende lokale straffesager under behandling i Herning

I går var en markant dag i forhold til behandlingen af to iøjnefaldende straffesager, og meget tyder på, at det kun var begyndelsen. Det skyldes ikke kun sagen om den 36-årige kvinde fra Skjern, som i disse dage står tiltalt for at have tappet blod fra sin søn. Men også at der blev afholdt Grundlovsforhør i sagen fra Tim, hvor en 55-årig mand er blevet slået ihjel.

Grundlovsforhøret blev afholdt ved Retten i Herning, hvilket skete for lukkede døre. Det betyder derfor at det ikke er muligt at give et referat af, hvad der præcist foregik under sagens behandling. Det ligger dog fast, at en 54-årig kvinde er blevet varetægtsfængslet i foreløbigt 4 uger. Det er tidligere kommet frem, at hun var kæreste med den nu afdøde 55-årige.

Også ved Retten i Herning stod den 36-årige kvinde fra Skjern tiltalt, efter at hun har siddet varetægtsfængslet i en længere periode for det, der omtales som tapning af blod fra sin mindreårige søn. Under førstedagen af domsforhandlingen kom det blandt andet frem, at hun har forsøgt at finde frem til, hvorfor hun tappede blodet – og føler et behov for hjælp.