Knive i natten prægede weekenden i Tarm

Det er en dum idé at gå med kniv, specielt hvis det er store af slagsen – og det sker i nattelivet. Det har hele tre mænd fra Tarm måttet erkende den forgangne weekend, hvor de alle er blevet taget med knive.

Den største kniv tilhørte en lokal 31 årig mand, som løb ind i politiet på Storgade i Tarm natten mellem lørdag og søndag. Det med en kniv på hele 18 centimeter, som manden blev sigtet for at gå rundt med – ligesom kniven også blev beslaglagt. Senere samme nat måtte politiet skride ind overfor to andre Tarm-indbyggere, der også gik rundt i centrum med knive. Det drejede sig blandt andet om en såkaldt halskniv, som blev båret af en 38 årig mand.

Fra Ringkøbing Politis side melder også om en weekend, hvor der har været god gammeldags værtshusuorden. Det skete på Shooters i Ringkøbing, hvor en 23 årig mand fra Ringkøbings opland udviste det, der beskrives som voldelig adfærd.