Håndsrækning fra det lokale politi

De seneste måneder har man nærmest dagligt fra Ringkøbing Politis side kunnet melde om, at der er sket forskellige former for indbrud. Ikke kun større hos virksomheder, men også en lang række mindre i private hjem.

Det forsøger man den kommende weekend at give gode råd i mod fra politiets side, hvilket kommer til at ske på Torvet i Ringkøbing. Det i form af den såkaldte rullende politistation, som udgøres af en lille ombygget lastbil. Herfra vil politiet i samarbejde med initiativet Bo Trygt, give gode råd til, hvordan man som borger sikrer sig mod ubudne gæster. Både i forhold til forebyggelsen af indbrudene, men også hvordan de efterfølgende opklares.

Den rullende politistation lægger vejen forbi Torvet i Ringkøbing på lørdag, når klokken bliver 10 – og arrangementet løber frem til klokken 13.