Lidt for festlig nedlukning af Poppen

De lokale kirker lyder måske ikke umiddelbart som et sted, som man fra indbrudstyves side har fokus på. Men det har faktisk været tilfældet den seneste tid, og i den forgangne weekend var den så gal igen.

Denne gang var det kirken i Hee, som havde ubudne gæster. De gik først og fremmest efter haveredskaber, som kan være blevet fragtet væk på en trailer også fra Hee. I hvert fald lyder det fra Ringkøbing Politi, at der i forlængelse af at tyveriet blev opdaget i kirken, også er modtaget anmeldelse om en trailer, der er blevet stjålet i byen.

Fra ordensmagten melder man samtidig om en lidt for festlig afslutningsfest for Poppen i Søndervig, da en mand fra Hvide Sande havde behov for at trække nattens udskejelser ud. I hvert fald blev han kørt med på stationen, efter at han først blev taget i at danse noget alternativt rundt på møbler udenfor den nu lukkede Poppen, ligesom han blandt andet også nægtede at oplyse sit navn til betjentene.