Rock i Ringkøbing fortsætter – har indgået aftale med kreditorer

Økonomisk har det hængt noget i bremsen for Rock i Ringkøbing, som kom ud af 2018 med et stort underskud. Det har stillet afgørende spørgsmål ved om arrangementet fortsætter, men den tvivl synes nu at være ryddet af vejen.

Således fortæller Jens Hebroe fra Rock i Ringkøbing til Radio Max, at man har indgået en akkordordning med kreditorerne. En akkordordning der ikke kun gør, at man nu har fundet en løsning – men også forventer at kunne fortsætte med den lokale endagsfestival her i 2019. Til Radio Max fortæller Jens Hebroe samtidig, at kravet dog er at man indenfor de kommende 14 dage, kan finde frem til optrædende kunstnere.

Selv om det giver visse tidsmæssige udfordringer, mener Jens Hebroe dog ikke nødvendigvis, at det skulle blive et problem.